beste-spijkermat-2024-review-brellavio

Beste spijkermat 2024 | Review BrellaVio

Wat is de beste spijkermat anno 2024? Dat is een goede vraag, want tot rust komen op een spijkermat klinkt wat tegenstrijdig niet waar? BrellaVio, het bedrijf achter deze spijkermatten dacht daar net even iets anders over en bracht medio 2018 het product op de markt. Nu 4 jaar later worden de spijkermatten aangeraden door verschillende gezondheidsexperts als het middel om stress te verminderen. Dit moesten we natuurlijk zelf ervaren. Check hier onze eerlijke review.

De beste spijkermat van 2024 | BrellaVio

Enkele maanden geleden kwamen we in contact met BrellaVio. Zij stuurden ons een e-mail met de vraag of wij één van hun producten wilden reviewen. Bij Rustige Nacht vinden we het altijd leuk om te reviewen. Dus zeiden we, laten we het doen. Maar op 1 voorwaarde en dat is dat we het alleen doen als we ook echt 100% een eerlijke review mogen schrijven, dat was onze eis. Dat was voor BrellaVio prima, want ze zijn ervan overtuigd dat zij het de beste spijkermat van 2024 hebben.

Zo geschiedde en binnen no-time ontvingen we een doos met daarin de spijkermat. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij de doos niet eens geopend hebben, maar meteen hebben doorgegeven. Luuk en Femke wilden voor ons wel een review schrijven over de BrellaVio spijkermat en zo geschiedde.

BrellaVio-spijkermat

Heeft BrellaVio de beste spijkermat van 2024?

  • BrellaVio richt zich op zowel de fysieke als mentale gezondheid van consumenten;
  • De duizenden drukpunten oefenen druk uit op jouw lichaam en zorgen voor wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen.;
  • Verminderen van stress en spierpijn en het wegnemen van migraine- en fybromyalie klachten is wat de spijkermat doet;
  • Volledige ontspanning van het lichaam en geen vervelende gezondheidsklachten meer;
  • Stimuleert de bloedsomploop, laat blokkades op energiebanen verdwijnen en gelukshormonen worden aangemaakt;
  • De producten worden vakkundig handgemaakt onder amfori BSCI conforme omstandigheden;
  • Een milieuvriendelijkere spijkermat van een hoge kwaliteit;
  • Meer dan 5000 tevreden klanten;
  • Risicoloos 30 dagen uitproberen.
Bestel hier jouw spijkermat en probeer het 30 dagen risicoloos uit!


Getest: de BrellaVio spijkermat

Wij stelden je al even kort voor aan Luuk en Femke en zij mochten voor ons de spijkermat reviewen. Luuk en Femke zijn 2 fanatieke beoefenaars van yoga en gaven bij het team van Rustige Nacht aan dat ze wel een nieuwe mat konden gebruiken. Die hadden we helaas niet voor ze, maar wellicht bracht de BrellaVio spijkermat uitkomst om te ontspannen. Het is immers de beste spijkermat van 2024 toch?

De spijkermat is gebaseerd op de acupressuur massagetechniek. Hierdoor wordt er druk uitgeoefend op de energiebanen in het lichaam. Het zorgt ervoor dat jouw organen van voldoende energie worden voorzien en je dus weer volledig kan opladen. Het leek hen leuk om hun ervaringen over de BrellaVio spijkermat te delen. De spijkermat staat ook wel bekend als acupressuur mat of spijkerbed maar voor het gemak blijven we het in dit artikel een spijkermat noemen.

Brellavio-spijkermat-review-2024

BrellaVio spijkermat eerlijke review 

Het feit dat je jezelf even helemaal af kunt sluiten geeft rust. De spijkermat is niet al te groot waardoor het makkelijk is om overal mee naartoe te nemen. De spijkermat neemt weinig ruimte en het kost weinig tijd. Na afloop voel je je helemaal zen, enorm opgewekt en energiek! - Luuk

De spijkermat van BrellaVio is geschikt om even de tijd te nemen voor jezelf. Helaas vergeten we dat tegenwoordig nog wel eens. Je voelt de energiebanen in je rug echt waardoor je een kleine prikkeling opmerkt. Een tip van mij: leg je telefoon even weg zodat je echt tot rust komt. - Femke

Bekijk hieronder de uitgebreide review over de BrellaVio spijkermat.

Luuk, wat was je eerst indruk van een spijkermat en hoe neem je het eigenlijk in gebruik?

 ”Op het eerste oog lijkt de spijkermat wat klein. Het is geen volledige mat voor het hele lichaam, maar puur voor de rug.”

 Hoe heb je het probleem dat de spijkermat te klein is  opgelost?

 ”Ik besloot om mijn yoga-mat eronder te leggen, zodat ik toch comfortabel kon liggen op de grond.”

 Comfortabel liggen op een spijkermat, doet dat geen pijn?

 ”De spijkers zijn natuurlijk geen echte spijkers, het is kunststof. Ik heb het mooie kleedje wat erbij geleverd werd op de kunststof spijkers gelegd en ben er met mijn blote rug op gaan liggen. Ik voelde niet veel, dus heb het kleedje er tussenuit gehaald.”

 Dat is goed om te weten, werd het daarna beter?

 ”Het was zeker een goede keuze, want toen voelde ik direct lichte pijnscheuten! Dit gevoel went gelukkig snel. Na een paar minuten draaide ik een beetje mijn rug om de pijnprikkels weer te voelen, want dit geeft een fijn gevoel. Het feit dat je jezelf even helemaal af kunt sluiten geeft rust. Laat je telefoon dus ook ergens anders liggen.”

 Hoelang blijf je liggen op een spijkermat?

 ”Na een kleine tien minuten ging ik van de mat af, dit geeft een bijzonder fijn gevoel. Het uur erna voelde ik nog steeds een prettig gevoel op mijn rug. Er zijn duidelijk zenuwen geprikkeld want ik voelde de energiebanen zich als het ware door mijn bovenlichaam banen. Het feit dat tien minuten hiervoor al voldoende zijn geeft mij de bevestiging dat deze mat ideaal is.”

 Wat maakt de spijkermat nou zo’n goed product en wat zou je aanraden aan anderen?

 ”Je kunt het zelfs in de lunchpauze doen of even tussen het werk door, waarna je weer vol hernieuwde energie verder kunt. Dat is gewoon echt top aan deze spijkermat. Ik raad het product absoluut aan! Het neemt weinig ruimte en tijd in, maar je bent snel helemaal zen en voelt je na afloop enorm opgewekt en energiek!”

Femke, wij hebben jou ook gevraagd om te vertellen over jouw ervaringen over de BrellaVio spijkermat. Wat kun jij ons vertellen over de beste spijkermat van 2024?

 Er is al veel gezegd door Luuk, maar heb je wellicht nog iets toe te voegen?

 ”Dit product is geschikt om even de tijd te nemen voor jezelf. Helaas vergeten we dat tegenwoordig nog wel eens. Een goede tip die ik wil meegeven aan jullie bezoekers is de volgende: ik raad om tijdens het liggen geen telefoon te gebruiken of tv aan te hebben, zodat je goed aan ontspannen toe komt.”

 Wat is jouw eerlijke mening over de BrellaVio spijkermat?

 ”Het liggen op de mat doet geen pijn, hoogstens bij het bewegen van je rug of opstaan dat je een prikkeling voelt. Na afloop voel je de energiebanen in de rug. Ik zou een langere mat aanraden, zodat de rest van lichaam ook op de mat kan liggen. Wat natuurlijk ook kan is 2 spijkermatten onder elkaar leggen, zodat je helemaal tot rust komt.”

brellavio-spijkermat-review-beste-2024

30 dagen gratis de BrellaVio spijkermat uitproberen

Zojuist heb je een review van Rustige Nacht gelezen over de BrellaVio spijkermat. Hopelijk hebben wij een goed en eerlijk beeld kunnen schetsen over deze spijkermat. Wil jij nu net als Luuk en Femke ook een spijkermat proberen?

Dan kun je de BrellaVio spijkermat 30 dagen gratis uitproberen. Ben je niet overtuigd? Dan kan je het product binnen deze periode altijd gratis en risicoloos retourneren. 

Bestel hier jouw spijkermat en probeer het 30 dagen risicoloos uit!
Terug naar blog