Verzendinformatie

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 24 uur te bezorgen. Bestellingen op zaterdag en zondag worden op maandag verwerkt. In een enkel geval kan de bezorging vertraagd zijn, door omstandigheden. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten en worden er dus geen pakketjes verzonden.
Alle bestellingen worden gratis verzonden!
Retourneren is niet in alle gevallen gratis. Dit komt omdat wij sommige producten om hygiënische redenen niet retour kunnen nemen. Een volledig overzicht van onze retourvoorwaarden vind je in onze algemene voorwaarden. Je kan natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen je dan de retour instructies en het bijbehorende verzendlabel toesturen.

Bestellingen en Retouren

Na bestelling ontvang je van ons een bevestiging. Wanneer je pakket verstuurd is ontvang je per mail van ons een Track & Trace code met de verwachte leverdatum en tijdstip!
Erg vervelend om te horen. Het kan zo zijn dat uw bestelling vertraging opgelopen heeft. We verzoeken u om in ieder geval 5 dagen te wachten na het plaatsen van uw bestelling.

Heeft u na 5 dagen nog geen Track & Trace code of product ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.
Als je een bestelling wilt retourneren kun je je retour aanmelden door een mail te sturen naar info@rustigenacht.nl met hierin je bestelnummer. Wij nemen dan contact op met de retourinstructies.

Betalingen

Wij accepteren betalingen met iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact en KBC/CBC.

Klantenservice

Heb je een vraag over een product die hier niet tussen staat? Stuur ons dan gerust een e-mail naar info@rustigenacht.nl dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Ook kun je ons bereiken via chat, Instagram of op Facebook.

If You Have More Questions

Quisque volutpat mattis eros