Wie zijn wij?

De website Rustige Nacht is tegen het einde van 2021 opgericht door Adam en Sjouke. Twee vrienden van elkaar die samen opgroeiden in een rustig dorpje in Friesland. Zo schrijven wij blogs geven we producten weg om te reviewen en zijn we eind 2022 ook nog eens onze eigen productlijn begonnen! Het is een hele onderneming, maar we doen het met veel plezier.

Wij zijn deze website begonnen omdat we -tijdens de coronacrisis- zagen dat steeds meer mensen (met name jongeren) slechter slapen en stress ervaren. Dit vinden wij iets alarmerend en daarom willen wij hier iets aan gaan doen! Met deze reden hebben we dit platform opgezet. In eerste instantie om informatie te delen, maar later hebben we dit ook uitgebreid met producten zodat we onze bezoekers een zo compleet mogelijke set aan handvatten kunnen geven voor een goede nachtrust.

Volgens ons begeven wij ons tegenwoordig in een ‘prestatie maatschappij’. Dat wil zeggen, we leven in een samenleving waarin mensen gedreven en ambitieus zijn, hard werken en hun eigenwaarde daaraan ontlenen. Waar wij ons aan storen is dat presteren de norm is geworden en het leven steeds meer is gaan lijken op een ‘ratrace’.

Alsof we allemaal willen ontsnappen aan ons huidige leven en constant hunkeren naar progressie. Herken jij je in dit beeld? Ja? Dan vind je het net als ons vast niet meer dan logisch dat de burn-out cijfers (vooral onder jongeren) de pan uitrijzen en steeds meer mensen slaapproblemen ervaren.

Zelf hebben we ook jarenlang deelgenomen aan deze prestatie maatschappij. We maakten carrière, zagen veel van de wereld en leefden het leven. Niets kwamen we te kort, maar toch waren we altijd bezig met het stellen van doelen. We moeten door! Zeiden we dan tegen elkaar, of ‘het wordt tijd voor de volgende stap’. Tot dat we op een avond tegen elkaar zeiden, wanneer is het eigenlijk genoeg?

Wat is de reden eigenlijk dat wij onszelf continue vergelijken met anderen en waarom streven we telkens naar meer comfort? Waarom bagatelliseren we onze eigen prestaties en voelen we ons lui als we even niks doen? Hoezo stressen we over zaken waar wij totaal geen invloed op hebben en houdt dat ons soms wakker? Op dat moment keken we elkaar aan en wisten we hier moeten we iets mee gaan doen. Zodoende lanceerden we Rustige Nacht.

Kwaliteit

Wij streven ernaar om de beste producten te leveren die bijdragen aan een uitgerust en minder stressvol leven.

Eerlijkheid

In onze blogs en reviews schetsen wij een beeld van producten, zodat jij altijd een weloverwogen keuze kunt maken voordat je iets aankoopt.

Rust Vinden

Wij willen bijdragen aan een goede balans in het leven, waarbij rust centraal staat. Heb jij hier tips voor? Neem dan contact met ons op!

Onze droom!

Wij zien dat er heel veel mensen zijn die op zoek zijn naar tips om stress tegen te gaan. Wat veel mensen niet weten, is dat deze zoektocht naar rust allemaal begint bij een goede nachtrust. Je begint èn eindigt je dag namelijk altijd in bed. Één plek waar je beter slapen tips en bijpassende producten voor een betere slaap vindt, was er tot op heden nog niet. Tot nu!

Met Rustige Nacht bieden wij jou een platform aan waar jij alle informatie kan vinden over slaap en daarbij ook nog eens de juiste slaapspullen voor je slaapkamer kan vinden. Ondanks dat we nog maar net zijn begonnen aan onze reis, mag je natuurlijk altijd hardop dromen.

Het is onze missie om onze bezoekers dat te bieden waar ze naar op zoek zijn. Kun je bepaalde informatie niet vinden op onze site? Ben je opzoek naar een product, maar zit het nog niet in ons assortiment of zoek je informatie over een desbetreffend onderwerp maar kun je er niets over vinden? Neem dan contact met onze klantenservice. Dan kijken we wat we kunnen doen!

Dit zelfde geldt als je een goed idee hebt of wilt samenwerken met ons. Samen maken we het platform en zo helpen we de volgende bezoekers weer verder op weg. Hoe mooi zou het zijn dat iedereen die opzoek is naar rust dit kan vinden op dit platform? Men hoeft dan niet meer talloze pagina’s af te struinen en kan in de avond ontspannen naar bed.

Aan onze enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen. Wekelijks schrijven wij nieuwe blogs en de reviews die we samenstellen schrijven we samen met enthousiaste vrijwilligers. Wil je op de hoogte blijven van ons avontuur of elke week de laatste tips ontvangen? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Zo weet je zeker dat je nooit meer een update mist!

Wij helpen jou aan een goede nachtrust!

Sjouke en Adam - Founders Rustige Nacht