cloudpillo hoofdkussen review beste hoofdkussen 2024

Review Cloudpillo kussen | Beste hoofdkussen 2024?

Heeft Cloudpillo het beste hoofdkussen in 2024? Cloudpillo belooft een afstelbaar kussen dat een goede ondersteuning biedt voor het lichaam, en nekklachten verbetert. Het zou hét ideale kussen zijn voor iedere slaper. Maar, is dit kussen echt zo goed als zij beloven? Wij van Rustige Nacht hebben het Cloudpillo kussen getest. Hier lees je onze reviews en eerlijke mening.

Waarom een kussen kopen van Cloudpillo?

De makers van Cloudpillo geven aan dat de meeste nekklachten voortkomen uit het gebruiken van een verkeerd kussen. Dit komt volgens hen omdat de meeste kussens zijn gemaakt van dons en veren en zij aangeven dat deze materialen niet de ondersteuning bieden die je lichaam 's nachts nodig heeft. Die mening is duidelijk, maar hoe kom je dan wel tot een kussen dat de juiste ondersteuning biedt?

Cloudpillo heeft daar iets op bedacht. Zij hebben een ergonomisch kussen ontworpen met memory foam, dat af te stellen is naar wens en slaaphouding. Zij geven aan dat het memory foam langdurig zijn vorm behoudt én tegelijkertijd meer ondersteuning biedt dan elk ander kussen. Hierin wijken ze bijvoorbeeld af van de traditionele ergonomische hoofdkussens, zoals die van Best Life, die al voor je zijn afgesteld. 

Samenstelling van het Cloudpillo kussen

Het Cloudpillo kussen is 70x50cm en past daardoor in ieder normaal kussensloop. Het kussen is gevuld met memory foam, wat gemaakt afkomstig is van snijresten die zijn overgebleven bij de productie van de matrassen. Dit is dus duurzaam én milieubewust. Het kussen is hypo-allergeen en uitgesloten van schadelijke stoffen. 

Meer hoofdkussens bekijken? Bekijk hier ons assortiment!

Voordelen van het Cloudpillo kussen

Het kussen van Cloudpillo zou zowel stevig en ondersteunend, als lekker zacht moeten zijn. Zij geven zelfs aan dat het kussen zo zacht is als een wolkje, maar niet té zacht. Daarbij voegt Cloudpillo nog meer voordelen toe aan het kussen. De ene zijde van het kussen zou koel moeten blijven en de andere zijde zou juist warm moeten blijven. Cloudpillo geeft aan dat het hoofdkussen je helpt bij het hebben van een perfecte nachtrust! Klinkt ideaal, toch?! Hoogtijd om dat zelf uit te testen! Hieronder lees je onze eerlijke review over het cloudpillo kussen.

beste-hoofdkussen-2024-cloudpillo-samenstelling

Review Cloudpillo kussen: test en ervaringen 

Zoals gebruikelijk bij onze reviews en testen. Vragen wij 3 mensen om het product te testen en daarbij hun eerlijke ervaringen te vertellen. De 3 testpersonen die meeschrijven aan de review over het cloudpillo kussen zijn: Ellen-Marijke, Sjouke en Adam. Wil je liever direct onze 6 favoriete hoofdkussens ontdekken? Bekijk dan hier onze review over de top 6 beste hoofdkussens.

Cloudpillo kussen laat nek-, schouder- en kaakklachten verdwijnen

Ellen-Marijke, wat vind jij van het Cloudpillo kussen?

''Al tijden loop ik rond met nek-, schouder- en kaakklachten, die ook duidelijk voelbaar waren wanneer ik op bed lag. Ik vind het prettig om verschillende slaaphoudingen aan te nemen gedurende de nacht en had nog geen kussen gevonden die mij hierbij kon ondersteunen. Het is gebleken dat het Cloudpillo kussen voor mij top werkt! Ik ben begonnen met de volledige vulling die in het kussen zat, maar ik merkte dat het kussen dan iets te hard en te dik voor mij was. Daarom heb ik na 2 nachten er wat vulling uitgehaald. Sindsdien slaap ik heerlijk op het kussen. Ik heb geen last meer van druk op mijn kaken als ik op mijn buik of zij lig, en ook mijn nek- en schouderklachten zijn duidelijk verlicht.''

Review Cloudpillo kussen

Review Cloudpillo kussen: zacht en koel hoofdkussen

Wat kun je onze bezoekers nog meer vertellen over het Cloudpillo kussen?

''Doordat het kussen zacht aanvoelt, maar ook ondersteuning biedt, hoef ik niet meer zo veel te draaien en te zoeken naar de juiste slaaphouding, maar lig ik altijd lekker. Ik gebruik, zeker nu in de zomermaanden, de koele kant van het kussen. Je voelt duidelijk dat dit goed werkt, zelfs als je je eigen kussensloop er overheen hebt gedaan (wat overigens goed past). Mijn vriend is ook al een tijd op zoek naar een goed kussen, en pakt regelmatig stiekem mijn Cloudpillo kussen. Kortom: ik ben zeer tevreden!''

Cloudpillo kussen: beste hoofdkussen 2024? 

Sjouke en Adam, ook jullie hebben de kussens getest. Wat kunnen jullie hierover vertellen? Hoe lang gebruiken jullie het kussen al, hebben jullie wat memory foam eruit gehaald, en wat vinden jullie van de warme en koele kant? En ook goed om te weten, ervaren jullie ook nadelen van het Cloudpillo kussen?

''Het hoofdkussen van Cloupillo heb ik een paar nachten op geslapen, maar bleek uiteindelijk niet het hoofdkussen waar ik naar op zoek was. Het is een ergonomisch hoofdkussen die je zelf kan verstellen, maar ik bleef het lastig vinden om het perfect af te stellen. Daarom heb ik het kussen aan mijn vriendin gegeven. Zij is er wel blij mee en slaapt er iedere nacht op als een roosje. Zelf heb ik liever een ergonomisch hoofdkussen dat al op maat is afgesteld, zoals het Dinara hoofdkussen van Best Life. Dan weet ik dat experts al op zoek zijn gegaan naar de beste diktes en afmetingen en hoef ik het dus niet zelf te doen''. 

Cloudpillo kussen: geschikt voor zijslapers en buikslapers

Adam ben je het met Sjouke eens of heb jij andere ervaringen met het Cloudpillo kussen.

''Zoals je weet zijn we altijd druk met het samenstellen van de beste collectie hoofdkussens voor onze bezoekers. Zelf hadden wij al veel verhalen gehoord over het nieuwe hoofdkussen van Cloudpillo, daarom hebben wij hun een berichtje gedaan om het product te mogen testen. Hier stonden ze voor open en van die keuze heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt. Dit komt doordat je het Cloudpillo kussen naar wens kan verstellen. Dus wat heb ik als zijslaper en buikslaper gedaan? Er een paar handjes vulling uitgehaald om zo het hoofdkussens af te stellen naar mijn wensen. Als zij/buikslaper ben ik hier dan ook zeer over te spreken. Nu begrijp ik wel waarom ieder zo positief is over dit bedrijf''.

Review Cloudpillo kussen 2024

Review Cloudpillo hoofdkussen: Beste hoofdkussen van 2024? 

Dan rest ons nog de eindbeoordeling. Zouden wij het Cloudpillo kussen aanraden? De score is 3 tegen 1. Ellen-Marijke, Adam en de vriendin van Sjouke zijn zeer tevreden! En de andere kant van het verhaal, waarom het Cloudpillo kussen toch niet helemaal Sjouke zijn ding is, hebben we ook gehoord. Wil jij het ook uitproberen? Bestel dan hier het Cloudpillo kussen!

Uiteraard zal niet iedereen dezelfde mening hebben over het Cloudpillo kussen en dat is ook oké. Je kan namelijk van tevoren niet kunt voorspellen of een product naar wens zal zijn of niet. Daarom proberen wij in deze Cloudpillo review een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de werkelijkheid. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuw hoofdkussen, maar weet je niet zeker of het Cloudpillo kussen precies bij jou past? Doe dan eerst de test! Deze blog over hoofdkussens vertelt je alles wat je wilt weten over hoofdkussens en helpt je een handje in jouw zoektocht naar het kussen dat het beste bij jou past!

Terug naar blog