Review Napson slaapmasker met bluetooth

Review Napson slaapmasker met bluetooth

Heeft Napson het beste slaapmasker met bluetooth anno 2024? En ga je een rustige nacht tegemoet wanneer je het slaapmasker van Napson gebruikt? Het bedrijf beweert dat het slaapmasker net bluetooth verbinding 100% verduisterend is en dat je er ook nog eens gelijktijdig muziek mee kan afspelen. De twee ingrediënten voor een perfecte nachtrust. Maar of het allemaal zo goed werkt als zij zeggen, dat gaan we onderzoeken in deze review!

Note: in deze review werd eerder gesproken over het slaapmasker met bluetooth van SleepiezZ vanwege rebranding van het bedrijf SleepiezZ is deze naam vervangen door de nieuwe merknaam Napson. De foto's zoals wij die destijds zelf hebben genomen blijven identiek. Zodat jullie kunnen zien dat we het product echt getest hebben!

Review van het slaapmasker met bluetooth van Napson

Wij schreven eerder al eens een blog over slaapmaskers en in die blog verwonderden wij ons over het feit dat er een slaapmasker met bluetooth bestond. Napson is één van die bedrijven die deze slaapmaskers met bluetooth aanbiedt. Omdat onze interesse gewekt was, hebben we een drietal slaapmaskers besteld en de proef op de som genomen. De vraag die wij ons gaan stellen is: Heeft Napson het beste slaapmasker met bluetooth anno 2024?

Zelf gaan we deze slaapmaskers testen en we geven er twee weg. Zo kunnen we het product zo eerlijk mogelijk reviewen. In deze review over het slaapmasker met bluetooth van Napson, lees je onze bevindingen, analyseren we het product en het bedrijf achter het slaapmasker die muziek kan afspelen.

SleepiezZ-slaapmasker-review


Waarom het slaapmasker van Napson kopen?

Waarom zou je een slaapmasker met bluetooth aanschaffen? Dit zijn de voordelen volgens Napson:

  1. Is 100% verduisterend en blokkeert al het licht;
  2. Beschikt over een stabiele bluetooth 5.0 verbinding;
  3. Is comfortabel en heeft een dynamische pasvorm;
  4. Is voorzien van zuiver geluid, zonder ruis mede door de HIFI-geluidskwaliteit;
  5. Kun je uitwassen, is stretchy en hypoallergeen;
  6. Is een unisex model, op maat te maken voor iedereen;
  7. Gaat tot wel 8 uur mee wanneer de batterij is opgeladen;
  8. Heeft ultradunne speakers ingebouwd;
  9. Kun je gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

De bovenstaande lijst gaan we onder anderen gebruiken als checklist voor onze review. Maar eerst eens kijken wat voor kenmerken we nog meer kunnen vinden over het slaapmasker met bluetooth. Het slaapmasker is te verkrijgen in de kleuren zwart en grijs en is gemaakt van het materiaal polyester-katoen. Het beschikt over een handig opbergtasje, een handleiding en er zit een usb-kabel bij om het op te laden. 

Enthousiast? Bestel hier je slaapmasker met bluetooth met korting!


Onze ervaringen over het slaapmasker van Napson

Bij Rustige Nacht zijn wij groot fan van het slapen met slaapmaskers. Dit omdat het de complete ruimte verduisterd. Wel is het van belang om een goed oogmasker aan te schaffen, zodat je er nog jarenlang plezier van kan hebben.
We leggen de lat dus hoog voor wat betreft dit product. Echter hebben we ook iemand gevraagd, die nooit met een slaapmasker slaapt. Zo krijgen jullie een zo volledig mogelijk beeld! Wij stellen je voor aan: Sjouke, Kirsten, Gerwin en Nicole.

Ongeveer twee jaar lang slaap ik nu met een masker op, maar ik had nog nooit gehoord van een slaapmasker met muziek. Persoonlijk vind ik het ontzettend chill om mee te mediteren. Nu hoef ik dit niet meer te doen met oortjes in en kan ik mij compleet afzonderen van de buitenwereld. Wat mij betreft is het, het beste slaapmasker met bluetooth van 2024. - Sjouke

Het slaapmasker van Napson is prettig omdat ik nu niet meer gestoord wordt door mijn oordopjes wanneer ik op mijn zij slaap. Ik kan het slaapmasker op zetten voor het slapen gaan en zo lekker met muziek in slaap vallen. Gelukkig staat de muziek niet te luid, zodat mijn partner er geen last van heeft. - Kirsten

Het slaapmasker met muziek is wat aan de grote kant, maar daardoor is die wel 100% verduisterend. Zorg er alleen wel voor dat je hem goed strak aantrekt want anders valt die af tijdens het slapen. Gelukkig zit er een verstelbare band aan de achterkant waarmee je het kan instellen. - Gerwin

Het Napson slaapmasker helpt mij om tot rust komen. De stof is zacht en comfortabel, in tegenstelling tot een koptelefoon of oortjes. Hij valt ook compleet over je ogen waardoor er geen licht meer bij komt. Het slaapmasker gebruik ik om mee te mediteren met muziek om vervolgens te slapen. - Nicole

Heeft Napson het beste slaapmasker met bluetooth anno 2024?

Sjouke we beginnen bij jou, je hebt het slaapmasker nu enkele nachten gedragen kun je de bezoekers vertellen of het slaapmasker met muziek bevalt? Mijn eerlijke antwoord is dat het slaapmasker van Napson nog steeds in mijn nachtkastje thuis ligt. Dus ja, ik gebruik hem nog, maar niet elke dag. Laat ik mijn antwoord hieronder wat meer toelichten.

Voor dat je gaat slapen is het slaapmasker echt perfect. Het sluit de ogen goed af waardoor er geen licht doorheen komt. De muziek kun je naar wens instellen, al moet je soms wel een beetje de ingebouwde speakers verstellen. Logisch ook want, het het is een one-size fits all model.

Mijn tip aan jullie, pak die speakers met je vingertoppen beet en verschuif ze totdat ze goed zitten. Zet daarna pas het slaapmasker strakker. Zo kun je maximaal genieten van de muziek. Op het internet vond ik eveneens nog een handig instructiefilmpje op Youtube, die zal ik hieronder delen zodat iedereen weet hoe het bluetooth slaapmasker met muziek eruitziet en hoe je het moet gebruiken. Zoals je ziet, kun je het exemplaar ook in het grijs bestellen. Al met al denk ik wil dat dit het beste slaapmasker met bluetooth is anno 2024.

Beste bluetooth slaapmasker met muziek 2024

Zeker wanneer je aan het mediteren bent is dit ontzettend handig, omdat ik mijzelf zo helemaal kan afsluiten van de buitenwereld. Het enige wat ik hoef te doen is een timer zetten en vervolgens kom ik helemaal tot rust.

Slapen met het masker is wel een uitdaging, maar wellicht komt dit omdat ik een zij-slaper ben. De speakers bij je oren zijn verschuifbaar en wanneer je op je zij ligt dan voel je dat tegen je oorlel aan. Echter had ik dat alleen met de linker speaker. Echter kun je dit heel makkelijk oplossen door simpelweg het masker wat strakker te zetten. Wat ik daarbij heel fijn vond, is de zachte stof in het midden van het masker. Dit voorkomt dat je telkens een kriebel in je neus krijgt.


Napson bluetooth slaapmasker: de beste in zijn soort?

Kirsten en Gerwin, wat kunnen jullie vertellen over het Napson bluetooth slaapmasker? Is het volgens jullie het beste slaapmasker met muziek? Het slaapmasker is 100% verduisterend en ook de kwaliteit van het geluid is goed. Wanneer je de muziek aanzet dan hoor je de geluiden van de omgeving niet meer. Dus dat is echt heel er fijn en eveneens perfect voor een slaap- of ochtendmeditatie. Ook heeft je partner geen last van het geluid. Toch Gerwin?

Ook wanneer ik op mijn zij slaap, heb ik geen last van het masker zelf. Wanneer ik normale oortjes gebruik voor muziek, dan heb ik hier wel last van. Het lukt mij dan niet om normaal muziek te luisteren, omdat het oortje mij dan hindert. Met dit masker heb ik dat probleem niet omdat ik de boxjes niet voel. En gelukkig verschuift het masker ook niet telkens waardoor het constant donker blijft. Zelf denk ik daarom dat het bluetooth slaapmasker helemaal perfect is voor in het vliegtuig.

Gerwin, heb je hier nog wat op toe te voegen? Ja! Het masker is groot, wat prettig is, maar kan hierdoor wel te warm zijn in de zomer. Ook heeft het masker en verdikking bij de ogen. Deze kan een beetje druk geven op de ogen. Uiteraard kun je het slaapmasker minder strak maken, maar dan heb je een grote kans dat het masker afvalt tijdens het slapen. Dus mijn tip is om het slaapmasker dat muziek kan afspelen wel goed strak te zetten. Al met al een leuk hebbedingetje!

Slaapmasker-met-muziek-bluetooth


Verduisterend slaapmasker met bluetooth speakers

Nicole heeft het slaapmasker van Napson ook getest. Nicole hoe denk jij over het slaapmasker met speakers? Is het het beste slaapmasker met bluetooth die je ooit gezien hebt?

”Met het Napson slaapmasker op kan ik ontspannen en tot rust komen. De stof is zacht en comfortabel, in tegenstelling tot een koptelefoon of oortjes. Hij valt ook compleet over je ogen waardoor er geen licht meer bij komt. Ik gebruik het slaapmasker om mee te mediteren met muziek om vervolgens ermee te slapen. Maar je kunt hem ook als hoofdband dragen omdat hij verstelbaar is. De kwaliteit van de audio is erg goed, dat had ik niet verwacht!

Daarnaast is het super fijn dat je niet je telefoon (met blauw licht) erbij hoeft te pakken om hem uit te zetten of te bedienen, dat gaat via de knopjes op de band. Wat ik wel opmerkelijk vond is dat de knopjes verkeerd om zaten bij mij, zie het filmpje hieronder. Niet dat het storend is, maar wel goed om te benoemen!”


Napson slaapmasker opladen hoe doe je dat?

Het Napson slaapmasker opladen, hoe doe je dat? We begrijpen dat het proces van het opladen van het Napson slaapmasker voor sommigen misschien nieuw en onbekend is. Om dit zo duidelijk mogelijk te maken, hebben we hiervoor een ondersteunende video toegevoegd waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het oplaadproces van de Napson slaapmasker werkt. 

Getest en beoordeeld: Napson het beste slaapmasker met bluetooth in 2024 

Dit was hem dan onze review over het slaapmasker met bluetooth van Napson. We hebben jullie meegenomen in de eigenschappen en voordelen en hebben het zelf ook mogen uittesten. Al onze test personen zijn het er over eens dat het slaapmasker met bluetooth ideaal te gebruiken is voor de slaap- en/of ochtendmeditatie en ook dat het de ogen voor de volle 100% verduistert.

Soms moet het slaapmasker wat op wens worden ingesteld, bijvoorbeeld door het strakker of losser te zetten en hier en daar wat te schuiven met de speakers. Echter maakt dit het product ook weer wat flexibeler vinden wij. Mocht je nu zelf ook zo’n slaapmasker met bluetooth willen uitproberen of aanschaffen? En er zelf willen achter komen of dit inderdaad het beste slaapmasker met bluetooth is anno 2024? Dat kan gemakkelijk via de onderstaande link!

Het leuke is dat - mocht het toch niets voor jou zijn - je het product altijd binnen 30 dagen mag retourneren. Dat betekent dat je het geld gewoon weer op je rekening gestort krijgt. Bestel je het slaapmasker met bluetooth vandaag nog? Dan krijg je er een gratis e-book bij vol met slaaptips! Al 12.000 klanten gingen je voor, ben jij de volgende?

Wil je ook een slaapmasker met bluetooth? Bestel hier je slaapmasker met bluetooth met korting!
Terug naar blog