amino alliance review 2023 aminozuren

Review Amino Alliance supplementen | Getest

Amino Alliance ondersteunt een gezond leven. Dit doen ze op een wetenschap gebaseerde formule die kan bijdragen aan een goede bloedsomloop, betere & diepere slaap, sneller herstel na sport & ziekte, anti veroudering en nog veel meer. Tenminste, dat is wat ze beloven op hun website! Maar helpt het echt om in een betere & diepere slaap te komen? Wij vroegen aan enkele van onze volgers op Instagram of ze het product wilden testen en of zij wilden meeschrijven aan een review. Hun verhaal en eerlijke mening lees je hier!

Review Amino Alliance supplementen

We starten de review met een introductie tekst over de Amino Alliance supplementen, want hoe zijn de Amino Alliance supplementen ontstaan? Het idee komt voort uit een hersenspinsel van Diederik van Nederveen.

Hij ontdekte tijdens zijn succesvolle Hollywood carrière dat veel acteurs kampten met een slechte gezondheid, ondanks dat ze succesvol waren. Daar moest die iets mee en dus besloot die samen met zijn oom, em. Prof. Dr. Arne van der Gen, de Amino Alliance supplementen op de markt te brengen.

Het ontwikkelen van de juiste formule

Leuk bedacht, maar hoe kom je er op? Het tweetal besloot om een nobelprijs winnend onderzoek naar stikstofmonoxide te bestuderen en wat blijkt? Stikstofmonoxide blijkt een essentieel onderdeel te zijn om een goede bloedsomloop te hebben wat op praktisch alle onderdelen van het lichaam een positief effect heeft.

De resultaten uit het onderzoek hebben ertoe geleid dat Diederik en zijn oom om tafel zijn gegaan om een eigen formule te ontwikkelen. Het doel van het ontwikkelen van een eigen formule was (en is nog steeds) dat ze de gezondheid van mensen op een zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verbeteren. 

Waarom zouden ze dat doen? Omdat zij er van overtuigt zijn dat het toedienen van stikstofmonoxide op celniveau de bloedcirculatie op een positieve manier kan beïnvloeden. Het beste resultaat krijg je volgens de twee heren door een zakje Amino Alliance in te nemen rond bedtijd op een lege maag. Dit doe je door het de zuren op te lossen in een half glas lauw water, bij voorkeur 2 uur voor het slapen gaan. 

Zelf testen? Bestel hier je Amino Alliance supplementen!

Amino Alliance samenstelling

Amino Alliance voorziet het lichaam van extra aminozuren en is een mix van werkzame stoffen, waaronder L-arginine L-pidolaat, L-glutamine, L-lysine en Palatinose. Hieruit kunnen opmaken dat het een natuurlijk supplement is en geen schadelijke synthetische chemicaliën bevat. Daarnaast is het Koosjer, Halal, niet genetisch gemanipuleerd, glutenvrij en 100% Vegan!

Eén portiegrootte Amino Alliance zuren bevat 8,49 gram. Gebaseerd op de dagelijkse voedingswaarden van 2000 calorieën zou dat dus 4,3 gram koolhydraten zijn en 32,4 calorieën per portie zijn wat je inneemt. De supplementen kun je hierboven bestellen per 32 zakjes, zodat je gelijk een hele maand vooruit kan.

amino-alliance-review-2023

Amino Alliance voordelen

Volgens het bedrijf hebben deze stoffen een positief op onder meer de nachtrust, herstel na het sporten, operaties en ziekte. Vooral toen we de eerste belofte onder ogen kwamen, spitsten wij onze oren. Een supplement dat je beter laat slapen? Dat willen wij wel eens uitproberen! Voordat we dieper op onze eigen ervaringen ingaan, lopen we nog even kort alle beloftes en voordelen van de Amino Alliance supplementen bij langs. 

Het versterkt je immuunsysteem

Een goed immuunsysteem begint bij een goed afweersysteem. Dit is belangrijk om virussen en bacteriën buiten de deur te houden. Wat hierbij helpt is het onderhouden van een gezonde levensstijl. Ben je hier niet zo goed in? Dan kan Amino Alliance je helpen met de ondersteuning hiervan.

Goed voor hart en bloedvaten

Wat misschien wel net zo belangrijk is als het onderhouden van een goed immuunsysteem is een goede bloeddruk. Je wilt namelijk zo weinig mogelijk slijtage van je (slag)aders. Zeker wanneer je ouder wordt, krijgen deze bloedvaten meer te voorduren.

Stikstofmonoxide zorgt voor meer elasticiteit in de haarvaten en de endotheelcellen. Waardoor een gezond bloedvatenstelsel beter in staat is om verschillen in de bloeddruk op te vangen.

Anti- veroudering

L-arginine speelt al sinds dat we geboren worden een belangrijke rol in de groei van ons skelet en de deling van onze cellen. Ons lichaam produceert L-arginine zelf totdat het volgroeid is bij ongeveer 23 jaar. Daarna produceert het lichaam steeds minder van dit aminozuur. Wanneer je de zakjes van Amino Alliance gebruikt dan dien je het lichaam als het ware opnieuw L-arginine toe. Hiermee kun je het verouderingsproces tegengaan. 

Betere en dieper slapen 

Dan als laatste de belofte dat men beter en dieper slaapt. Door de toevoer van stikstofmonoxide te stimuleren beweert men dat ze de oorzaken van slapeloosheid kunnen aanpakken. Of dat ook echt zo is, dat lees je hieronder! Wil je liever toch nog iets meer informatie over Amino Alliance? Check dan de onderstaande video waar Diederik van Nederveen op RTL 7 bij Business Class.

Amino Alliance: ervaringen voor en door klanten

Via ons instagram account deden wij een oproep aan onze volgers om mee te werken aan een review over Amino Alliance. Voorwaarde was dat deze volgers kampten met slaapproblemen, zodat we optimaal konden testen of deze supplementen echt werken. De drie volgers die mee hebben gewerkt aan dit onderzoek zijn Inge, Janneke en Robert. Zij vertellen jou hun eerlijke verhaal!

Als sporter gebruikte ik al langer BCAA. Dit zijn aminozuren, maar speciaal voor deze review heb ik dat on-hold gezet om te kijken hoe mijn lichaam hierop zou reageren. Uiteraard heb ik ook getest of je hierdoor beter slaapt. Mijn conclusie? Zeker wel! - Robert

Al mijn hele leven slaap ik slecht en ben ik overdag vaak moe. De Amino Alliance supplementen lieten mij in eerste instantie intens dromen, maar enkele nachten later werd ik 's nachts juist steeds alerter in plaats van dat ik dieper ging slapen. - Inge

Er was aan mij gevraagd of ik de zakjes van Amino Alliance wilde uitproberen en mijn ervaring daarna er over te delen. Ik had het pakketje al erg snel mogen ontvangen en het was allemaal netjes verpakt met nog een brief erbij over wat betreft de uitleg en de werking ervan. Goede service! - Janneke

Amino Alliance onzin of het perfecte slaaphulpmiddel?

Er wordt wel eens beweerd dat slaap supplementen onzin zijn en dat het niet helpt om beter te slapen. Alleen is dat ook zo? Wij lieten het testen door 3 onafhankelijke testpersonen en één daarvan is Robert.

Robert aan jouw om af te trappen. Hoe heb je het gebruik van de aminozuren ervaren? Durf jij te stellen dat de aminozuren van Amino Alliance onzin zijn of vind je het juist een waardevol slaaphulpmiddel? ''Nee, dat het onzin is zou ik niet zo uitspreken. Ik heb juist veel aan de aminozuren gehad en durf te stellen dat het wel degelijk mijn slaapkwaliteit bevordert. Wellicht heeft het te maken met levensstijl, want van nature ben ik een echte sporter.

Tijdens het fitnessen gebruikte ik al bepaalde aminozuren. Ook wel bekend als het zogenaamde BCAA poeder en daar heb ik al gemerkt dat ik beter slaap door deze aminozuren. Beter slapen is niet het enige wan het speelt ook nog eens een belangrijke rol in de ontwikkeling en gezondheid van mijn spieren. 

Beter slapen dankzij aminozuren

''Uiteraard is jullie belangrijkste vraag om te achterhalen of je beter gaat slapen van aminozuren. Daarom heb ik het BCAA poeder een tijdje links laten liggen voordat ik met het testen van deze supplementen ben begonnen. Wat opviel is dat ik een stuk onrustiger sliep in de tijd dat ik geen aminozuren gebruikte.

Twee weken nadat ik gestopt was heb ik de draad weer opgepakt en heb ik een maandlang de aminozuren van Amino Alliance gebruikt. Het duurde een week, maar daarna begon ik toch wel echt het verschil te merken. Ik werd 's nachts minder vaak wakker en van mijn vriendin kreeg ik te horen dat ik rustiger in bed lag. Dus over de vragen: Is Amino Alliance onzin? En Slaap je beter door aminozuren kan ik het volgende zeggen. Voor mij is het geen onzin en als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat ik er beter door slaap!''

Meeschrijven aan de Amino Alliance review

Inge jij hebt de aminozuren ook getest. Kun jij de lezer ook eens wat meer vertellen over jou ervaringen met Amino Alliance?

''Helaas heb ik géén goede ervaringen met Amino Alliance. Van jongs af aan slaap ik slecht door restless legs en ondefinieerbare herrie in mijn hoofd en dat heeft tot gevolg dat ik overdag vaak moe ben. Eigenlijk heeft het invloed op mijn hele leven.''  

Waarom wilde je de Amino Alliance zuren testen?

''Via Instagram kwam ik bij Rustige Nacht terecht en n.a.v. een post mocht ik een maand lang Amino Alliance proberen. Zoals hierboven toegelicht probeer ik al heel lang van alles uit, maar nog maar weinig heeft mij tot op heden geholpen. Des te meer dat ik open sta voor nieuwe ontwikkelingen en daarom wilde ik Amino Alliance graag uitproberen.''

Het effect van Amino Alliance supplementen

Kun je ons en de lezer vertellen, of je door de Amino Alliance zuren beter ging slapen?

''De eerste nacht dat ik Amino Alliance innam duurde het (zoals zo vaak) lang voordat ik in slaap viel, maar uiteindelijk viel ik in slaap en droomde intens. Dat dromen was überhaupt lang geleden. Ik kreeg goede hoop; zou er dan toch iets zijn wat mij zou kunnen helpen. Helaas waren de nachten er na een lichte ramp; ik ervoer extreme helderheid in mijn hoofd, alsof ik op het lichtnet was aangesloten en sliep nóg minder dan ik al deed.

Na overleg met deskundigen ben ik gaan experimenteren met een half zakje voor de nacht, maar ook dan ervaarde ik te veel helderheid in mijn hoofd en voelde ik mij niet meer slaperig, alsof er helemaal geen melatonine meer wordt aangemaakt.''

Hoelang heb je Amino Azuren gebruikt?

''Ik heb het 7 nachten geprobeerd met een heel zakje en daarna 6 nachten met een half zakje, maar ben uiteindelijk gestopt, omdat ik het anders overdag niet meer trok, vanwege de moeheid.''

Aminozuren zijn niet voor iedereen geschikt!

Inge, wat vervelend om te horen dat de Amino Alliance zuren geen succes voor je waren. Denk je dat het onzin is wat ze verkopen?
''Dat heb ik mijzelf ook afgevraagd, maar omdat ik nieuwsgierig van aard ben en wil weten wat ik slik, ben ik de ingrediënten gaan opzoeken (had ik wat eerder moeten doen, ik weet het).

Hierdoor kwam ik er achter dat er L-glutamine in Amino Alliance zit en daar kan ik helemaal niet tegen. Die stof had ik een jaar geleden van mijn orthomoleculaire therapeut gekregen, ook voor mijn gezondheid, maar ik kon wel door het raam springen van onrust in mijn lijf en 'ijlheid' in mijn hoofd toen ik dat nam. Een zelfde gevoel bekroop mij nu weer, dus voor mij geen L-glutamine meer!

Of het echt onzin is weet ik niet. Niet iedereen reageert hetzelfde op supplementen, dat blijkt wel weer. Ik vind het jammer dat bij mij het slapen eerder slechter werd dan beter, maar voor een ander kan het misschien wel weer goed uitpakken. Voor mij in elk geval geen Amino Alliance meer, maar ik vond het wel top dat ik het heb mogen proberen. 

Tot slot heb ik nog wel een goede tip voor Amino Alliance, misschien kunnen jullie iets aan de smaak doen. In het begin moest ik namelijk erg wennen; en griezelde ik ervan, maar uiteindelijk ging het beter. Wellicht kunnen jullie in de doorontwikkeling van het product een smaakje toevoegen? Ik denk dat velen daarbij gebaat zijn!''

aminoalliance-review-2023


Amino Alliance ervaringen door klanten

Janneke, kun jij de lezers dan wel overtuigen met jouw ervaringen in relatie tot Amino Alliance? Wij en de lezers van deze review zijn benieuwd naar jouw gebruikerservaring en de daarbij horende recensie. Spreek vrij uit!

''Er was aan mij gevraagd of ik de zakjes van Amino Alliance mee wilde uitproberen en mijn ervaring daarna er over te delen. Ik had het pakketje al erg snel mogen ontvangen en het was allemaal netjes verpakt met nog een brief erbij over wat betreft de uitleg en de werking ervan.

Hierin zaten 32 zakjes Amino Alliance die ik dan kon gaan testen. Het was wel de bedoeling om ze vast iedere dag te nemen in de avond dan zo’n 30 minuten voordat je gaat slapen op een lege maag. Dus zo heb ik dat iedere keer gedaan. Ik heb het netjes getest volgens de wijze van hoe het in de brief omschreven stond. De eerste week heb ik sowieso niet heel veel verschil gemerkt, maar ik dacht ik ga gewoon door misschien is het iets wat even moet opbouwen.

Zo heb ik uiteindelijk alle zakjes opgemaakt toch. Helaas heb ik voor mijn idee niet heel veel verschil kunnen merken of eigenlijk nauwelijks. Dit vond ik zelf ook best jammer. In de brief stond ook erbij namelijk dat de 32 zakjes voldoende zou zijn om te merken dat je nachtrust, energieniveau en je fysieke gesteldheid fors kunnen verbeteren. Dit heb ik niet zo ervaren.

Ik wilde het voornamelijk proberen omdat Amino Alliance beweert dat het je nachtrust ook ten goede zou kunnen doen en ik zelf best een moeilijke slaper soms kan zijn. Helaas heb ik dus (ook op die andere punten) niet tot geen verschil gemerkt. Misschien werkt het voor een ander wel echt beter en heeft die er wel veel profijt van en baat bij. Alleen voor mij was het helaas dus niet zo weggelegd.''

amino-alliance-klanten-ervaringen-review

Amino Alliance beoordeling

Dan rest ons alleen nog de beoordeling. Zouden we de Amino Alliance aanraden aan onze bezoekers als supplement dat je beter laat slapen? Zoals je gelezen hebt zijn de meningen nogal uiteenlopend. Inge en Janneke zeggen nee, maar Robert bijvoorbeeld zweert er bij dat die niet meer zonder wil.

Robert daarentegen is niet de enige, want zo zijn er ook veel bekende Nederlanders die hier anders over denken. Zo spraken Harry Mens en Inge de Bruijn zich eerder nog enthousiast uit over de Amino Alliance supplementen en is ook acteur Ferry Doedens ambassadeur van de Amino Alliance zuren. 

Uiteraard zal iedereen anders op de supplementen reageren, zoals Inge en Janneke dit al eerder benoemden en kunnen wij dus niet voorspellen hoe jou lichaam gaat reageren op de aminozuren. Ben jij benieuwd of het misschien toch een aanvulling op jouw gezondheid kan zijn en wil je dit zelf ondervinden? Dan kun je hieronder snel en eenvoudig zelf een setje bestellen.

Zelf testen? Bestel hier je Amino Alliance supplementen!

Zijn supplementen na het lezen van deze review toch niet helemaal jouw ding gebleken? Gelukkig is er dan nog een alternatief. Op onze website vind je een ruim aanbod aan slaapartikelen en vele tips & tricks om beter te slapen. Wij hebben alles qua slaapattributen voor jou en je kindje en zo niet, dan gaan we er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat het z.s.m. in ons assortiment komt! 

Terug naar blog