Beter Slapen

Stapelbed kopen? Ontdek de kinderfavoriet!

in Beter Slapen

Waarom zijn kinderen dol op stapelbedden? Blogger Ellen-Marijke sprak met kinderen (8-12 jaar) om dit te ontdekken. Lees waarom stapelbedden populair zijn en hoe ze het slapengaan en de nachtrust van kinderen leuker maken. We bekijken diverse stapelbedden, inclusief de maten 190x90 cm en 200x90 cm. Kinderen vertellen over hun ervaringen, waarbij veiligheid en comfort benadrukt worden. Ontdek waarom een stapelbed kopen niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan plezierige bedtijden en een goede nachtrust voor kinderen.

Lees verder

Ergonomisch hoofdkussen kopen? Dit is wat je moet weten!

in Beter Slapen

Wil jij een ergonomisch hoofdkussen kopen? Ellen-Marijke vertelt je in deze blog alles wat je moet weten over ergonomische hoofdkussens. Want wist je wel dat er ergonomische hoofdkussens zijn in verschillende materialen en dat ze ook nog eens zijn afgestemd op verschillende slaaphoudingen? Tot slot vertelt ze met welke 4 ergonomische hoofdkussens jij sowieso een rustige nacht tegemoet gaat!

Lees verder

Topper kopen? Voorkom een miskoop met deze 5 Tips!

in Beter Slapen

Bij het kopen van een topper matras zijn er enkele belangrijke punten waar je op moet letten. In onze uitgebreide gids over topdekmatrassen hebben we zojuist een breed scala aan opties behandeld die voldoen aan verschillende slaapvoorkeuren en behoeften, zoals schuim, koudschuim, gel-schuim en traagschuim toppers.

Lees verder

Elektrische deken voor op de bank kopen? Let op deze punten!

in Beter Slapen

Ben jij opzoek naar een elektrische deken voor op de bank of wil je gewoon een elektrische deken lekker voor in bed? Dan zijn er een paar punten waar je voorafgaand aan je aankoop goed je rekening mee moet houden. In deze blog gaan we dieper in op de voor- en nadelen van elektrische dekens en vertellen wij je op welke factoren jij moet letten voordat je een elektrische deken koopt.

Lees verder